аптеки Фрамар за продуктите на Алфика

Аптеки Фрамар и Alphyca в стратегическо партньорство

Радваме се да ви представим нашите партньори от Фрамар и някои от хората, които стоят зад работата на популярната верига аптеки.

Ани Иванова, маркетинг мениджър на компанията Фрамар ООД разказва:

“Alphyca е една от сериозните млади компании в България, които се развиват не само като бъдещи лидери в областта на хранителите добавки, но и като производител и новатор в областта на микроводораслите – бъдещата храна на човечеството.
За мен, като част от екипа на маркетинговия отдел на Аптеки Фрамар, работата с нашите колеги от Alphyca е едно предизвикателство. Ще успеем ли да се впишем в техния иновативен дух и да информираме хората за чисто прагматичните ползи от употребата на Свежа спирулина като част от здравословния диетичен режим.
Първоначално Свежата спирулина бе приета с известни съмнения в аптечната мрежа заради нейния кратък срок за консумация, въпреки това тя бързо намери своите последователи като диетична храна, която притежава безкрайно много полезни действия за човешкия организъм. Расте и броят на хората, които поръчват продуктите на Alphyca онлайн.
Смятам, че заради изключителните им свойства интересът към природосъобразните продукти на Alphyca ще расте и те съвсем скоро ще натрупат своите верни почитатели. Все повече хора ще припознават в марката естествен и сигурен начин да подобрят качеството си на живот.”

Васил Русев, фармацевт 

“Ръководя аптека в центъра на Стара Загора, в която има голям интерес към здравословни храни и добавки. Alphyca са нова българска марка, която винаги бих препоръчал и дал като пример за добър стандарт на продукция и представяне. Спирулината е наложен продукт, а търсенето към него ще расте.”

Сподели:

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment