Нашият екип

д-р ЗАХАРИ ПЕТРОВ

Продуктово моделиране, научноизследователска и развойна дейност

Захари е нашият безкраен генератор на идеи и решения за иновативни продукти и процеси. Д-р Петров е с богат практически опит като лекар и участва в множество научно-развойни проекти като лекар-изследовател. Неговата експертиза е насочена към медико-биологичните и биотехнологични характеристики на микроводораслите, с оглед използване на изключителните им качества за разработване на иновативни и полезни крайни продукти.

НИКОЛАЙ СТИРЯНОВ

Развитие на търговска мрежа и отношения с партньори

Ники е човекът, който обезпечава гладкото функциониране на процесите в компанията – от търговските взаимоотношения с контрагенти и партьори, до ежедневните предизвикателства на оперативната работа. Натрупал ценен опит като управител в най-големия телеком в страната, с присъща енергичност и ерудиция, Ники лесно намира общ език с всички партньори, клиенти и сътрудници на компанията.

СТИЛИЯНА ЙОВЧЕВА

Офис мениджмънт и логистика

Стилияна е нашият офис “гуру”. Тя се грижи да внася ред в хаоса от информация, който генерираме всички. Стилияна е психолог и има дългогодишен стаж като оперативен счетоводител. Тя отговаря за връзката с крайните клиенти и документацията на фирмата във всички направления. Стилияна менажира и всички логистични процеси във фирмата. С неугасващата си усмивка и позитивизъм, Стилияна ни е голяма опора, внасяйки ред в иначе хаотичния свят на една стартъп компания.

ИВАЙЛО СТОЕВ

Бизнес развитие, основател на Алгае България

Ивайло е въплъщение на инициативата, действието и професионалния бизнес подход. Г-н Стоев е предприемач с ценен опит, убеден в уникалните качества на микроводораслите и техните възможности да предоставят устойчиви и екологични решения за по-добър живот. През 2013г. той основава компанията Алгае България и през годините става експерт в индустриалната култивация на микроводорасли. Ивайло прави възможно за първи път в България да има промишлено производство на микроводорасли чрез съвременни фотобиореакторни системи от затворен тип – гаранция за чистота и качество на продуктите от бранда Alphyca®. По този начин, България става една от малкото страни в световен мащаб, в които потребителите имат достъп до качествено нов, биоактивен продукт от пресни микроводорасли Спирулина – нашата Свежа Спирулина Alphyca®. Ивайло е вдъхновител, пионер и прави нещата да се случват – гордеем се с него!

Добавки с желязо за супер имунитет. Спирулина цена от 29,90 лв.

Биотехнологиите ни дават предимството да откриваме силата на природата отвъд предела на всичко възможно до сега …

Следвайте ни